Het verhaal van Angela

Ik heb de begeleiding van Connie Riphagen van Stap Nu als heel prettig en zeer nuttig ervaren.

Zij begeleidde mij in het ‘Werkfit maken’ programma van het UWV. Een maatwerkprogramma, gericht op het versterken van mijn vaardigheden, het verbeteren van mijn persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt. Het programma gaat altijd uit van je arbeidsmogelijkheden en je vastgestelde belastbaarheid en houdt rekening met het feit dat je medische situatie kan veranderen tijdens het traject.

Ik zat vast en wist niet wat ik wilde op de arbeidsmarkt en hoe ik verder moest gaan. Het was daarom voor mij heel fijn dat ik hulp hierbij kreeg. De gesprekken met Connie hebben mij geholpen rust en overzicht te krijgen in mijn dagelijkse leven en hoe om te gaan met situaties die zich voordoen. Ook begeleidde ze mij in het zoekproces van wat kan ik en wat wil ik. Zij bood een luisterend oor en wist me richting te geven met verschillende testen en onderzoeken.

Dankzij de professionele hulp van Connie en door de uitkomsten van de onderzoeken ben ik uiteindelijk gestart met de opleiding voor pedicure. 

Angela Karnebeck

Meer informatie

Meer ervaringsverhalen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten