Het verhaal van Miranda

Miranda Geenen heeft – onder begeleiding van onze coach Edith – een ‘Naar werk’ traject van het UWV doorlopen.

In dit traject is samen met Miranda verder gewerkt om met inzicht en zelfvertrouwen haar eigen Shiatsu praktijk duurzaam vorm te geven en haar klantgroep uit te bouwen. Daarnaast is er onderzocht hoe ze de markt en haar klantgroep aan zich kan binden. Ze heeft haar aanbod van behandelingen uitgebreid. Miranda geeft momenteel Shiatsu, Japanse acupunctuur, ontspanningsmassage, babymassage en zwangerschapsmassage. Ondertussen heeft Miranda ook nog de opleiding "ACT" Acceptant en Commitment Therapie gevolgd. Dit wil ze verder in de praktijk inzetten en ontwikkelen en gaan aanbieden in haar praktijk.

Miranda heeft hard gewerkt aan het opbouwen en vormgeven van haar eigen Shiatsu praktijk “Praktijk Miranda Geenen”, zie ook praktijk-shiatsu-denbosch.nl. En met succes!

Praktijk+miranda+geenen

Complimenten voor haar inzet, doorzettingsvermogen en haar grote motivatie! Stap Nu – en met name Edith die haar hierbij heeft begeleid – is enorm trots op haar.

Miranda’s terugblik op de coaching van Stap Nu:

“Ik heb de begeleiding van Edith als heel positief ervaren. Ik heb veel inzicht gekregen in hoe ik in elkaar zit (sterke en zwakke punten) en wat ik kan doen om mijn zwakke punten te verbeteren en mijn sterke punten beter te benutten. Ik heb veel gehad aan haar kennis over het opzetten van een eigen praktijk en hoe het is om kanker te hebben gehad. Haar immer positieve en realistische input hebben mij meer inzicht gegeven en daardoor meer ruimte, tijd & energie voor werk en privé. Mijn zelfvertrouwen is ook zeker toegenomen en ik ben steeds beter in staat om te staan waarvoor ik sta, zakelijk en privé. Edith is voor mij de perfecte coach geweest door haar kennis, levenservaring en de verschillende methodes die zij heeft ingezet om mij inzicht te geven en mijn eigen processen helder te krijgen. Ze is sympathiek maar wist ook door te pakken als het proces daarom vroeg.”

Miranda+geenen+1

Meer informatie

Meer ervaringsverhalen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten