Het verhaal van Jeanne

Wat voor mij het allerbelangrijkste was, was een persoon die ik kon vertrouwen en die er ook voor mij was. Mijn toenmalige werkgever heeft mij gekoppeld aan Stap Nu. Het heeft een hele tijd geduurd voordat mijn coach Edith Idoe-Stap mijn vertrouwen kreeg. Edith is een zeer zachte vriendelijke vrouw maar ook doortastend. En dat was wat ik nodig had! Je moet weten dat ik mijn vertrouwen in de mens en mijn eigen lichaam helemaal kwijt was.

Methodiek - De Zon
Wat me het meest bijgebleven is, is het verhaal van de zon. De zon staat voor warmte en energie. De methode is gericht op het achterhalen wie en wat er in jouw zonnestralen staat/staan en waar jij energie van krijgt. Ik deel dit verhaal tot op heden regelmatig. De zon gaf me inzichten in mezelf en de wereld om mij heen. Op deze manier kreeg ik heel langzaam een beetje vertrouwen in mezelf terug. Wel blijft het tot op heden nog steeds een terugkerend punt van aandacht.

Mijn vervolgtraject; het startpunt voor mijn eigen bedrijf
Na mijn beoordeling door UWV, kon ik nog even doorgaan met mijn traject bij Edith. Ik was nog niet klaar voor de grote wereld. Tijdens mijn ziekteperiode ben ik mezelf bezig gaan houden met iets waar ik afleiding in kon vinden. Dat was het bouwen van een website. Ik moest daarvoor natuurlijk ook een onderwerp hebben en besloot de wandeltocht GR131 (een wandeltrekking over 7 Canarische eilanden) te nemen als onderwerp.  

Deze toenmalige hobby heeft ervoor gezorgd dat ik nu op een heel andere manier in het leven kan staan! Tijdens de gesprekken met Edith liet ik haar mijn website zien, zonder al te veel vertrouwen... Maar, na het zien ervan en verder te vragen over de website en mijn beginnende reisorganisatie raakte ook Edith enthousiast.

Logo Canary Hiking

Zij vertelde me dat ik in mijzelf moest geloven en raadde me aan om mijn reisorganisatie Canary Hiking op te zetten. Ze duwde me figuurlijk naar de KVK om me in te laten schrijven als een kleine reisorganisatie.

Ik sta nu in het leven zoals ik dat wil
Nu – bijna 4 jaar later – staat er een bedrijf klaar dat popelt om na alle coronabeperkingen van de afgelopen periode eindelijk te mogen starten! Mijn traject bij Stap Nu heeft ervoor gezorgd dat ik nu in het leven sta zoals ik het wil. Dankjewel nogmaals Edith.

Jeanne+van+den+reek

Meer informatie

Meer ervaringsverhalen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten