Margreet van Gelder

Mijn naam is Margreet van Gelder en ik ben als coach werkzaam in regio Midden. Al bijna twintig jaar begeleid en ondersteun ik mensen die door een ernstige ziekte zijn geraakt.

Ik heb gemerkt dat het thema “werk” veel spanningen en zorgen met zich mee kan brengen, maar ook dat werk een belangrijke rol speelt bij herstel. Aan het werk blijven tijdens een behandeling of proberen terug te keren na ziekte, vraagt aandacht en een goed plan en daarvoor zet ik mij graag in. 

In mijn begeleiding help ik bij het hervinden van evenwicht en vertrouwen in jezelf en in eigen kunnen, zal er veel ruimte zijn om wensen en eigen mogelijkheden te (her)ontdekken en zal ik als coach je bemoedigen en stimuleren om nieuwe stappen te durven zetten. Dit doe ik door rustig en met een open houding naar je te luisteren, verdiepende vragen te stellen en je terug te geven wat ik hoor, zie en voel.

Met plezier en vanuit deskundigheid en ervaring geef ik het coachingstraject vorm. Ik werk vraag- en doelgericht, ben een betrokken coach en van nature een verbinder.

Ik informeer en geef advies aan zowel werknemer als werkgever.

Margreet+van+gelder.

Werkgebied: Utrecht

Linkedin+logo

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten